O podjetju Hermes

 

Smo ekipa strastnih posameznikov osredotočenih na vaš posel. Z odličnimi produkti že 28 let rešujemo izzive naših uporabnikov. Zaupa nam že več kot 500 strank.

Skratka od lastnih rešitev pa vse do globalnih rešitev pod okriljem Odoo ERP in ostalih integriranih rešitev.

Naše rešitve so zasnovane z mislijo na majhna in srednje velika podjetja, ki želijo optimizirati svoje poslovanje. V povezavi s programskimi rešitvami za gradbeništvo, vzdrževanje naprav in objektov ter vodenje projektov dajemo standardnim rešitvam novo dimenzijo uporabnosti.

Vse to in še več je HERMES - Odoo Partner Slovenija!

Naša ekipa

Spoznajte našo ekipo

Company team

Goran Čop, direktor

Direktor in vodja, ki poganja celotno organizacijo. Z izjemnim občutkom motivira sodelavce in jih povezuje v ekipo, ki s pomočjo naših rešitev iščejo dodano vrednost za naše uporabnike. Zre v prihodnost, tja vodi našo ekipo in naše stranke.

Company team

Boris Kodelja, vodja prodaje

Boris je svojo kariero začel kot razvijalec in vodja projektov. Kmalu pa prešel v svet prodaje poslovne programske opreme, kjer deluje že celotno svojo kariero. Zagovarja princip "Manj je več"! Strankam pomaga pri osredotočanju na njihov posel.

Company team

Grega Vavtar, vodja projektov

Grega že celo svojo kariero pomaga strankam. Od administracije strojne opreme ga je pot vodila do projektov vzdrževanja in gradbeništva, sedaj pa kot implementator Odoo projektov svoje znanje in izkušnje predaja v prakso novim strankam.

Company team

Tadej Lupšina, vodja projektov

Tadej si je 5 let nabiral izkušnje kot skrbnik in podpornik uporabnikov. Izkušnje, ki si jih je nabral, so postale neprecenljiv vir idej, kako voditi projekte implementacije pri uporabnikih, da je kasnejša uporaba programskih rešitev prijetna izkušnja, klici na podporo pa skorajda nepotrebni.

Company team

Ivi Čakš, vodja projektov

Ivi predstavlja pomemben člen pri poznavanju poslovanja strank in pri pripravi analize.

Company team

Jasmina Macur, vodja podpore

Jasmina je delovala že na več področjih. Začela ja kot razvijalka, nadaljevala pri komercialnih aktivnostih in sedaj deluje na področju Odoo-ja kot podpora strankam in podpora marketingu.

50.000+ podjetij uporablja Odoo za svoje poslovanje.

Pridružite se nam in izboljšajte svojo izkušnjo.